... A KAMARÁTI SÚ VEČNÍ ...

Diskusná téma: ...všetko...

Dátum: 02.08.2010

Vložil: apko

Titulok: Re:Re:leto...

Slava urcite beriem za slovo, pretoze asi bude platit ;-) Inak do dneska sme zatial styria co mi potvrdili ucast.

—————

Dátum: 03.08.2010

Vložil: sla

Titulok: Re:Re:Re:leto...

No len sa neboj ... poplatim. Hlavne aby ty dalsi dvaja neprisli autom :-D

—————

Dátum: 28.03.2011

Vložil: vladimir

Titulok: Re:leto...

preco som o tom nevedel???.moj mail je vladimirpoliak@zoznam.sk

—————

Dátum: 21.07.2010

Vložil: ivco

Titulok: dovolenky

vsetci asi uzivate leto ked tu nik ha

—————

Dátum: 21.05.2010

Titulok: dalsia anketa

Do obehu sa dostala dalsia anketa s konkretnym datumom mozneho stretnutia na sposob "neuzavretej spolocnosti", teda podobne ako naposledy v novembri 2009.

—————

Dátum: 31.03.2010

Titulok: info

Podla statistik sa pocet navstev na stranke stale zvysuje, ale iba tych pasivnych, teda tych co neprispievaju, nehlasuju a iba pozoruju co sa deje ;-) Dnes teda skusime dalsiu anketu.

—————

Dátum: 01.03.2010

Titulok: novinky

pridal som do sekcie dalsiu anketu. Dufam, ze pocet hlasujucich bude stale narastat. Vo februari sa mi dost tazko hladal volny cas, pretoze sme pripravovali a realizovali vystavu v Norimbergu- BIOFACH. Ak mate zaujem o BIO-produkty, tak blizsie info najdete na www.regidis.com alebo www.farmapruzina.sk.

—————

Dátum: 03.02.2010

Titulok: ankety

Ako som uz spominal, kazdy tyzden sa na stranku budem snazit priniest nieco nove. A ako ste si mohli vsimnut, tak dnes pribudla stranka "Ankety", co je mimochodom spomenute aj v novinkach. Takze sa mozete vyjadrit a budeme mat aspon vsetci prehlad aky mame "spolocny" nazor.

—————

Dátum: 27.01.2010

Titulok: fotky a Ivan

Ako som uz pisal nizsie, podarilo sa mi pridat zopar fotiek z Cicman do fotogalerie. Ohladom Ivanovho navrhu si viem chatu predstavit na leto ale na opacnej strane by bolo skoda nevyuzit este jeho pracu na vleku a nezalyzovat si. Tak posielajte navrhy, resp. diskutujme a hlavne citajte nasu stranku pravidelne. Inak ja by som si tuto zimu este rad v Cicmanoch zalyzoval, kedze naposledy som "lyzoval" v prvaku na SOU-S na Mojtine ;-)

—————

Dátum: 28.01.2010

Vložil: ivan

Titulok: Re:fotky a Ivan

to sa ti zadarilo na holidayinfo dakto pisal zi tam pijeme s ploskacky a myslel som ze sa to tykalo mna ked som to pil bolo to na inych snad to vide a zacnu to citat viacery

—————

Dátum: 25.01.2010

Vložil: Eva

Titulok: neskoro

Cafte vsetci. Skoda, ze som sa dostala k netu az teraz. V sobotu 23.1.2010 sme zhodou okolnosti boli o 14,00 v Cicmanoch na svadbe. Sice len pogratulovat, ale boli. Manzel s dcerou mohli polyzovat. Fakt skoda. Uz sa tesim na dalsiu akciu, alebo stretavku. Od teraz budem kukat castejsie. Cafte a uzivajte. Eva

—————

Dátum: 23.01.2010

Titulok: cicmany

co tak dat stretnutie v cicmanoch datum necham na vas nech sa riesi ci v zime ci az v lete je tam chata asi tak na asi tak 14 ludi na spanie da sa aj vonku ked je po opici cakam na prispevky snad sa tu daktu kuk vsak nezijeme v 14storoci pekny vecer a dvom odvazlivcom co dnes dosli sa to snad lubilo

—————

Dátum: 24.01.2010

Vložil: váňa

Titulok: Re:cicmany

čaute všetci,
super ponuka, škoda že to čítam až teraz už som tu dlho nebola
dobre vedieť apko snáď si sem skočím aspoˇˇn raz za týždeň
a nezmrzli ste?

—————

Dátum: 25.01.2010

Titulok: Re:Re:cicmany

oni nie len mne na fajront sa jazyk a nohy plietli

—————

Dátum: 27.01.2010

Titulok: Re:Re:cicmany

nastastie sme nezmrzli aj ked rano tam bolo cca -14st, ale ked vyslo slnko tak sa oteplilo na prijatelnych -5st. Este sme sa pre istotu zahrievali alko napojmi, niektori viac ini menej. O nieco horsie na tom boli decka, kedze este stale vyzaduju poobednajsiu siestu, museli sa uskromnit so spanim v aute na ktore svietilo "zubate" slnko a trocha ho ohrievalo. Ale aspon sa tam vyblaznili. Skusim dat do fotogalerie este zopar fotiek pre ilustraciu.

—————

Dátum: 21.01.2010

Titulok: lyzovacka

ahojte vsetci co ste tu neviem kolky dojdete do cicman ale kto ma chut lyzovat nech sa ozve zabezpecim par listkou len sa treba teplo oblect a zobrat tekutiny

—————

Dátum: 22.01.2010

Titulok: Re:lyzovacka

zajtra budu tri listky cakat na prvych navstevnikou

—————

Dátum: 21.01.2010

Titulok: lyzovacka

Je sice uz neskoro na info, ale predpokladam, ze aj tak by nikto nesiel ;-) ... Takze 23.1.2010 (sobota) ideme pozriet za Ivanom do Cicman na sankovacku/lyzovacku, kto chce a este neprepasol termin, moze sa pridat. Inak skusim kazdy tyzden napisat nejake nove info, mozno si zvyknete a budeme viac v kontakte...

—————

Dátum: 20.12.2009

Titulok: Vianoce

Vam vsetkym prajem, prijemne prezitie Vianocnych sviatkov a uspesny dalsi Novy rok.

—————

Dátum: 19.11.2009

Titulok: neoficialna stretavka...

Neoficialna stretavka sa na koniec konala ako bolo napisane, kde informacie o priebehu su v sekcii "Kalendar akcii".

—————