Diskusná téma: ...všetko...
Dátum: 11.11.2009
Vložil: apko
Slavo dostal napad s neoficialnym stretnutim v Namorniku, 16.11. o 18:00. Budeme vas cakat. Podrobnejsie v "Novinkach" alebo na:
https://souspb.webnode.sk/news/neoficialne-stretnutie/
—————
Dátum: 11.11.2009
Vložil: ivan
ak sa nic nepredvidane nestane tak dojdem
—————
Dátum: 02.11.2009
Vložil: váňa
Titulok: apko
Ahoj apko, chcem sa v prvom rade ospravedlniť, že som taká lajdáčka a ani som neodpovedala na stretávku. Dík za mail a hlavne, že si upozornil na túto stránku. Tak som si odbehla od hrncov a plienok a využila neprítomnosť chlapov, ktorí ma nechcú pustiť za komp. No a čo sa toho zrušenia stretávky týka, je tu veľa pravdy v tom, že spomienky sú čerstvé a keďže sa dnes žije v takom zhone jeden rok je asi naozaj málo na to, aby sme si mali čo porozprávať. A to že nás "kríza" deprimuje je práve na zváženie či by sa ľudia nemali viac stretávať a myslieť pozitívne. Ja sa priznám, myslela som na stretávku a aj som sa niekoľkokrát pozrela do mobilu, ale ako som už povedala som naozaj lajdáčka a za to sa všetkým ospravedlňujem, že som už nebola schopná dať vedieť či prídem. A ešte ťažko sa plánuje tak dopredu, keď veľakrát neviem, čo bude zajtra. Chápem aj organizačný tím, že musia dopredu zajednať miesto a poživeň. Ale veľká chvála pre teba, apko, že si taký vytrvalý a hlavne, že si dávaš takú námahu, myslím tým sms, stránka atď. Mimochodom to bol super nápad spraviť niečo také a dúfam, že sa tvoj "fanklub" rozrastie. A ešte niečo, nebol si náhodou "apo"?
—————
Dátum: 04.11.2009
Vidim, ze aspon niekto si "sype popol na hlavu" ;-), to sa vidi malokedy - klobuk dole. Osobne si ale myslim, ze v tejto dynamickej dobe, je niekedy aj mesiac dost dlha doba na nove informacie, ved niektori z nas stale pracuju, maju roboty nad hlavu a dalsi zase zamestnanie stratili, mozno by sme si prave mohli navzajom pomoct (myslene ako uvaha)...
Nicmenej dakujem váni za uznanie, a robim to hlavne s umyslom aby sme si v buducnosti mohli navzajom pomoct, pretoze v zivote je velmi dolezite koho poznate. Samozrejme aj koho spoznate, len dostat sa v tomto pripade do blizsieho vztahu (myslim napr. obchodneho :-) ) trva dost dlhy cas co je zvycajne na skodu.
Uz teraz sa tesim na dalsiu stretavku hocikym organizovanu a verim, ze prave ku tomu prispeje aj tato stranka.
Mimochodom bol som, resp. kazdy ma volal "apo", teda na ucnaku, ale v priebehu 15-tich rokov sa prezyvka trochu pozmenila okrem ineho aj z toho dovodu, ze som si seba zacal viac vazit a cenit a byt sebavedomejsi. Ale kludne ma volajte ako vam to vyhovuje.
—————
Dátum: 30.10.2009
mate zaujem sa vobec stretnut ak ano tak sa niak dohonime asop tu ked sa niekto zas bude trapit a nebude nic vyjadrite nazor
—————
Myslim, ze vacsina z nas sa nema chut stretnut, aspon nie tento rok. Ved koniec koncov Stretavka 2008 je este v cerstvej pamati takmer kazdeho a potom aj toto "krizove" obdobie ludi viac deprimuje ako im pomaha mysliet pozitivne. Pravdepodobne je este na to skoro, mozno ten spravny cas bude v roku 2014 teda po 20-tich rokoch...
—————
no to bude asi ako ten film snezenky a machri po 25letech
—————
Dátum: 30.10.2009
Zdravim vsetkych. Stretavka 2009 je zrusena. Blizsie podrobnosti najdete na: https://souspb.webnode.sk/news/stretavka-2009-zrusena/ alebo v sekcii "Novinky" - Stretavka 2009-zrusena.
—————
Dátum: 29.10.2009
Titulok: info
Otazka do eteru - ma niekto nejake nove informacie?
—————
Dátum: 16.10.2009
Ivan ten Marcel sa mi neozval, nevies zistit na neho mobil? Dik
—————
Momentalne som zdravotne dost "mimo" ale zdravim vsetkych, ktori teraz maju alebo budu mat zaujem o stretavku. Prejdem hned k veci a to ku zaplateniu zalohy, ktoru je potrebne zaplatit najneskor do 26.10.2009 (mate aj moje cislo uctu), hlavne preto aby som vedel kolko ludi zavazne pojde a ci mam drzat stale rezervaciu podniku (uzavreta spolocnost), pretoze je v tom vlozene hlavne moje dobre meno. Je jasne ze pri malom mnozstve ludi "uzavreta spolocnost" nie je mozna a v tom pripade nemusite platit ziadnu zalohu a stretnut sa mozeme hocikedy a hocikde. Ak nebude dostatocny pocet ludi tak potom vsetky zalohy vratim a stretavka sa presunie na neurcito. Koniec koncov nemusime sa tento rok vobec stretnut, moze to byt aj inokedy s inym iniciatorom, ved takmer vsetky kontakty su na stranke, ja sa vobec nebudem hnevat. Myslim si ze kazdy kto ma zaujem si na stretnutie najde cas a ucast bude vacsia ako minule. Ja mam doma dve male deti (4,1), manzelku ;-), par hypotek, pracu (v ktorej som 10-12 hodin denne), ktoru dost negativne ovlpyvnila kriza, ale cas si najdem dokonca aj na organizaciu stretavky...
—————
Dátum: 06.10.2009
Srdecne vitam Mariannu. Uz som si myslel, ze tu zostaneme na diskusii iba traja. Sa mi tak zda, ze preferovanejsie je asi ICQ alebo Skype ;-) Inak nastala aktualizacia v sekcii "Novinky" - "Aktualna ucast", kde mozete sledovat kto ma zaujem o stretnutie a hlavne kto zaplatil zalohu.
—————
Dátum: 13.10.2009
Vložil: Marianusa
Ahoj Apko, nejak strácam pojem o čase ale zaplatím. Je problém zapletit aj na mieste?
—————
Dátum: 13.10.2009
no marianuska mas dake problemy s minanim pismeniek ked ti chybaju
—————
Ahoj Marianna, momentalne to nie je mozne a je potrebne zaplatit zalohu co najskor, kvoli rezervacii "uzavretej spolocnosti"
—————
Dátum: 27.10.2009
Vložil: Marianusa
Písmenká mi síce občas vypadnú ale hlavné je že moja účasť je už zaplatená. Hor sa chlapci nasledovať!
—————
Dátum: 05.10.2009
Vložil: Marianuša
Ahoj, zatial si myslímže chem príst.
—————
Dátum: 06.10.2009
konecne aj damska spolocnost uz to vyzeralo ze to len pre panou :)
—————
Dátum: 04.10.2009
STALE MATE POLAMANE PRSTY AKO TO NAZVAL MINO ALIAS APO
—————
Dátum: 29.09.2009
momentalne som cely tyzden pracovne vo Svedsku, takze komunikovat mozem az vecer. Palino, osobne by som termin stretavky zmenil az potom, keby nevyhovovala vacsine, len by sa museli vyjadrit, co je asi problem...mozno maju polamane prsty ;-) Ak ziskam mailove adresy na vsetkych mozem inf. odosielat aj mailom. Ak niektore viete tak mi ich poslite.
—————